Tomaszek, 400kkm dardzo łądny wynik :!: i chip przy 320kkm
Kasowanie Ksiązki telefonicznej.
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Gutek_1
Kasowanie Ksiązki telefonicznej.
Witam,
posiadam Octavie II z2005 roku z fabrycznym zestawem głośnomówiącym GSM II.
Mam pytanie za 100 puntów, jak wykasować książkę telefoniczną wczytaną przez bluetooth ?(tylko z takiego połączenia korzystam).
Gdy wykasuje w telefonie kontakt w samochodzie nie znika, jeśli dodam w samochodzie się dodaje, działa to więc jakby w jedną strone.
Pomocy!
-
Gutek_1
-
Gutek_1, nic nie muszisz kasować
książka nie jest na stałe- jak podłączysz inny tel to będzie inna książka
Zamieszczone przez Gutek_1fabryczny bluetooth zbudowany w auto wraz z zestawem głośnomówiącym GSM IIprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Gutek_1
1.Uchwyt mam, ale nie używam bo jest do siemensa.
2.Nie da się tak ustawić żeby z książki w aucie kasowały się kontakty jak skasuje się w telefonie, czyli żeby zawsze się aktualizowała w obie strony?
3.boje się że jak podepnę inny tel to mi dogra jeszcze następne kontakty i będzie jeden wielki bałagan.Pozatym dopiero w motorolli v3 zgrał książkę przez bluetooth, wcześniej ani z noki 6120 ani noki 6650 nie widział książki , same problemy
4.Pytanie z innej beczki czemu tak jest że jak dzwonie do kogoś i jest włączone radio to przełącza mi na zestaw dopiero po jakiś kilku sekundach połączenia więc osoba z drugiej strony powie 3razy halo zanim to usłyszę, irytujące to jest.
Komentarz
-
Gutek_1
Komentarz
-
Gutek_1, nic
jej fizycznie nie ma w aucie
jak się podłaczasz to szybko tel ją ładuje do pamięci
jak podłaczysz pusty telefon to po prostu zobaczysz, że nie ma tam twoich kontaktówprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Gutek_1
Komentarz
-
Gutek_1
-
Gutek_1
-
Gutek_1, więc niemozliwe
u mnie łaczyła się bezproblemowo ze wszystkimi nokiami i nie przechowywała ani połaczeń ani książkiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Gutek_1
no to nie wiem , u mnie książki nie sczytało z nokii. hm.. ani nie aktualizuje, no nic może mam pecha .
Komentarz
-
Gutek_1
-
Gutek_1
-
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz